• 1401/01/23 - 00:33

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در پیامی روز دندانپزشک را تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر می باشد؛

روز ارتقای سلامت جامعه مرهون تلاش و تعهد متخصصانی است که دانش، مهارت و عمر گرانبهای خود را سرمایه ای برای سربلندی و سازندگی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران قرار داده اند.

در این میان دندانپزشکان به عنوان معماران لبخند سلامت، با ارائه خدمات برای پیشگیری و درمان بیماری‌های دهان و دندان نقش با ارزشی را در عرصه بهداشت و درمان و نیز ارتقای کیفیت زندگی افراد جامعه ایفا می کنند.

گرامیداشت خدمات سلامت دهان و دندان در یک روز خاص،  عطف توجه عمومی به جایگاه دندانپزشک و قدردانی از تلاش این عزیزان می باشد.

اینجانب 23 فروردین ماه، روز دندانپزشک را به جامعه دندانپزشکی شهرستان رفسنجان و انار و دانشگاه به ویژه اساتید، دانشجویان و همکاران عزیز دانشکده دندانپزشکی تبریک عرض نموده، امیدوارم با همکاری و همدلی هر چه بیشتر، در اعتلای خدمات سلامت دهان و دندان موفق باشند.

✍دکتر محمدرضا غلامرضاپور

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان