• 1401/07/10 - 10:12
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پایش گروه سلامت خانواده حوزه معاونت بهداشتی رفسنجان توسط رئیس اداره میانسالان دفتر سلامت خانواده وزارت بهداشت

بازدید ۳ روزه و پایش رئیس اداره میانسالان دفتر سلامت خانواده وزارت بهداشت از حوزه معاونت بهداشت شهرستان انجام شد.

به گزارش روابط عمومی حوزه معاونت بهداشتی، دکتر کیان فر در رفسنجان، ضمن بازدید از معاونت بهداشتی در جلسه‌ ایبا حضور دکتر عباس اسماعیلی سرپرست حوزه معاونت و سایر مسئولین حوزه بهداشت به بیان اهمیت این پایش پرداخت.
 کیانفر همچنین از مراکز بهداشت شهرستان‌ های رفسنجان و انار بازدید کرد و عملکرد واحد سلامت خانواده این دو شهرستان را مورد بررسی و پایش قرار داد.

وی در ادامه  از سطوح محیطی از جمله مراکز خدمات جامع سلامت و برخی خانه‌ های بهداشت بازدید و با کارکنان آن‌ ها جلسات متعدد داشت.

• گروه خبری : اخبار روابط عمومی,اخبار دانشگاه,کرونا