• 1404/07/16 - 12:13
  • بازدید: 316
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پلمب یک واحد نانوایی به علت تخلفات بهداشتی در رفسنجان

پلمب یک واحد نانوایی به علت تخلفات بهداشتی در رفسنجان

 

یک واحد نانوایی به دلیل عدم رعایت دستورالعمل‌ها و موازین بهداشتی، توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت رفسنجان پلمب شد.

 

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه، دکترمریم میر مطلبی؛ سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان سه شنبه ۱۵ مهرماه ضمن اشاره به پلمب یک واحد نانوایی به دلیل تخلفات بهداشتی و عدم رعایت موازین بهداشتی، گفت: این اقدام در راستای تشدید نظارت‌های بهداشتی و صیانت از سلامت شهروندان انجام شد.

 

 

وی ادامه داد: این نانوایی به خاطر عدم رعایت ممنوعیت استعمال دخانیات در محل کار، عدم استفاده از کلاه و روپوش تمیز توسط کارکنان و عدم رعایت بهداشت تجهیزات پخت و تولید مورد تذکر قرار گرفت و در نهایت دستور پلمب این واحد صنفی صادر و اجرا شد.

 

 

دکتر میرمطلبی با تأکید بر اینکه حفظ سلامت مردم خط قرمز مجموعه بهداشت است، اظهار داشت: با واحدهای صنفی متخلف که اصول بهداشتی را رعایت نکنند، بدون اغماض برخورد خواهد شد و نظارت‌ها به صورت مستمر ادامه دارد.

 

 

در پایان، وی از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، مراتب را از طریق شماره‌گیری سامانه ۱۹۰ یا با مراجعه به واحد بهداشت محیط در نزدیک‌ترین مرکز خدمات جامع سلامت، به کارشناسان بهداشت محیط اطلاع دهند تا در اسرع وقت به این موارد رسیدگی شود.

  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی,اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 21488
سحر فرشیدی
خبرنگار

سحر فرشیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید