• 1400/06/04 - 23:59

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

دکتر اسماعیلی ندیمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در پیامی ضمن گرامیداشت هفته دولت، روز کارمند را به کارکنان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است :

بسم الله الرحمن الرحیم

روز کارمند ، تجلیل از خادمان و خدمتگزاران ملت و خدمت‌رسانی صادقانه  کارمندان شریف به هموطنان عزیزمان است که ميتوانند از الگوهای شایسته خدمتگزاری به مردم باشند.

بی‌شک موفقیت امروز دانشگاه در تحقق ماموریتها و رسالت خویش، مرهون تلاش مجدانه و همدلی تمامی همکاران فرهیخته‌ و خدمتگزار بوده و شایسته تقدیر است.

اینجانب ضمن تبریک هفته دولت و روز کارمند از زحمات و تلاش‌های شما عزیزان که در این دوران دشوار مقابله با همه‌گیری بیماری کرونا با تمام وجود برای ارامش و آسایش مردم صادقانه خدمت کردید، تقدیر می‌نمایم.

سرفراز و پرتوان باشید.

✍دکتر علی اسماعیلی ندیمی