• 1402/02/14 - 09:42

500 میلیارد ریال پروژه ارتقاء سلامت در رفسنجان اجرا می شود

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: 33 پروژه ارتقاء سلامت با تخصیص اعتبار دولتی بالغ بر 500 میلیارد ریال قرار است در شهرستان اجرا شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان؛ دکتر عباس اسماعیلی روز پنجشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت  اظهار کرد: در کل کشور بیش از 2 هزار پروژه درمانی و ارتقاء سلامت تخصیص یافته که سهمیه رفسنجان 33 پروژه با اعتبار بیش از 500 میلیارد ریال است .
وی در بخش دیگر از سخنانش به تقویت خدمات بهداشتی به مناطق روستایی اشاره و بیان کرد: در روستاها و بخش های رفسنجان خدمات خوبی ارائه شده و این خدمات ادامه دارد از جمله اینکه در صفائیه از توابع نوق رفسنجان آزمایشگاه مرجع و مرکز شبانه روزی بهداشت در حال راه اندازی است.
وی به طرح پزشک خانواده اشاره کرد و افزود: به ازای هر 4 هزار نفر جمعیت روستایی و به ازای هر 3 هزار نفر جمعیت شهری یک پزشک خانواده در مراکز مستقر است و به ازای هر هزار و 500 نفر هم 2 نیروی بهورز به ارائه خدمات درمانی می پردازند.
اسماعیلی ادامه داد: در طرح پزشک خانواده در رفسنجان در شهر رفسنجان 49 پزشک کمبود داریم که فراخوان هم منتشر شده تا پزشکان در این طرح مشارکت کنند البته این طرح در مراکز روستایی تکمیل است و کمبودی احساس نمی شود.
وی تصریح کرد: به ازای هر 20 هزار نفر جمعیت یک کارشناس تغذیه و یک کارشناس روان و به ازای هر 15 هزار نفر یک دندانپزشک در طرح پزشک خانواده و ارتقاء سلامت در نظر گرفتیم.
اسماعیلی خاطرنشان کرد: در برنامه ارتقاء سلامت 40 نیروی مراقبت سلامت و 33 ماما کمبود داریم

اسماعیلی گفت: در کل شبکه روستایی در شهرستان تعداد 48 پزشک، 15 دندانپزشک، 39 ماما و 189 بهورز حضور دارند.

نرخ زاد و ولد زنان ایرانی نصف زنان افاغنه است

اسماعیلی با اشاره به جمعیت 56 هزار نفری افاغنه در شهرستان رفسنجان گفت: در رفسنجان هر ده زن ایرانی 17 نوزاد و هر ده زن افعانستانی 34 نوزاد به دنیا می آورند.
وی افزود: از 356 هزار نفر جمعیت در رفسنجان 56 هزار نفر اتباع بیگانه هسستند و از جمعیت 40 هزار نفری در شهرستان انار 2 هزار نفر اتباع بیگانه به شمار می روند.
این مسئول بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تلاش کرده جلوی رشد منفی را گرفته و از این پس باید سعی کنیم تا نرخ رشد جمعیت را افزایش دهیم.
  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی,اخبار دانشگاه,کرونا