اخبار
نشست خبری معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد
کسب رتبه دوم تریاژ تلفنی کشوری توسط کارشناس اورژانس علوم پزشکی رفسنجان
عیادت رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از خیر سلامت شهرستان انار
پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن هفته پژوهش و فناوری
برگزاری سی و پنجمین طرح جهادی درمانی در رفسنجان
کسب رتبه اول کنکور
پیام تبریک معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه به مناسبت ۱۶ آذر ماه روز دانشجو
اطلاعیهها
آوای سلامت
دسترسی های سریع
جوانی جمعیت
رسانه ها در افزایش جمعیت نقش موثری دارند
تشکیل هفدهمین قرارگاه جوانی جمعیت
دانشکده ها و بیمارستان ها
دانشکده پزشکی از سال ۱۳۶۵با پذیرش ۸۸دانشجوی پزشکی آغاز به کار کرده است. تاکنون تعداد ۷۷۷نفر در ۲۰دوره از دانشجويان رشته پزشکی عمومی، ۲۴نفر دانشجوی MPHبهداشت خانواده و چند دوره کارشناسی ارشد بیوشیمی و فیزیولوژی فارغالتحصيل شدهاند. در حال حاضر بیش از ۳۰۰دانشجو در مقاطع مختلف دوره پزشکی عمومی در اين دانشکده مشغول به تحصيل میباشند
این مرکز آموزشی درمانی در ابتدا به همت خیر بزرگوار جناب آقای محمد مهدی کارآموز در سال 1361 شروع به کار کرد و تا سال 1371 چندین دوره فارغ التحصیل بهداشتکار دهان و دندان به جامعه عرضه داشت. در سال 1371 مجتمع بهداشتکاران تبدیل به دانشکده دندانپزشکی زیر نظر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گردید که اولین دوره فارغ التحصیلان دانشکده در سال 1377بود و تا پایان سال 1392 پس از گذشت 16سال تعداد 420نفر فارغ التحصیل دوره عمومی دکترای حرفه ای دندانپزشکی به جامعه عرضه داشته است. این دانشکده باحضور 190 نفر دانشجو در رشته دکترای عمومی دندانپزشکی با اساتید متخصص در رشته های مختلف دندانپزشکی به فعالیت خود در زمینه آموزش و درمان ادامه می دهد.
دانشکده پرستاری و مامايی و پیراپزشکی رفسنجان از سال 1365 هم زمان با تأسيس دانشکده پزشکی در اين شهرستان اقدام به پذيرش دانشجو در رشته کاردانی پرستاری نمود. در سال 1366 و با تصويب شورای عالی برنامه ريزی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مقطع کاردانی رشته پرستاری به کارشناسی ارتقاء يافت و این دانشکده در خصوص پإیرش دانشجوی کارشناسی پرستاری اقدام نمود. در سال 1367 دانشکده پرستاری از دانشکده پزشکی تفکیک و به مکان جديد(محل فعلی) منتقل و تحت عنوان دانشکده پرستاری و مامايی شروع به فعاليت نمود و در سال 1368 پذيرش دانشجو در مقطع کاردانی مامايی نيز انجام شد. در سال 1369 با تأسيس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی رفسنجان به عنوان يکی از دانشکده های اصلی دانشگاه معرفی و چارت سازمانی آن تصويب گردید.
دانشکده بهداشت از بهمن 1394 آغاز به کار کرده است در حال حاضر بیش از 150 دانشجو در مقاطع مختلف کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی در اين دانشکده مشغول به تحصيل میباشند.
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در سال 1370 اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی در رشته¬های هوشبری،اتاق عمل و علوم آزمایشگاهی نمود و همزمان با راه اندازی دوره های شبانه،در تامین نیروی انسانی بومی، منطقه ای نقش بسزایی داشت. از این سال به بعد دانشکده پرستاری و مامایی تحت عنوان دانشکده پرستاری، مامایی و پیراپزشکی فعالیت های خود را ادامه داد. در سال 1373 موفق به اخذ مجوز پذیرش در رشته کاردانی رادیولوژی نیز شد. در سال 1387 با ارتقاء علمی رشته های هوشبری،اتاق عمل، رادیولوژی و علوم آزمایشگاهی از مقطع کاردانی به کارشناسی پذیرش دانشجو در کلیه رشته ها و در مقطع کارشناسی انجام شد.
مركز آموزشي درماني حضرت علي ابن ابيطالب (ع) يك مركز آموزشي پژوهشي و درماني است كه در سال 1365 به عنوان يك مركز دولتي تحت پوشش وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي افتتاح گرديد تعداد تخت مصوب 300 تخت است قسمت اعظم ساختمان اين مركز توسط افراد خير ساخته شده است
اين بيمارستان يكي از قديمي ترين بيمارستان هاي رفسنجان به شمار مي رود كه در سال 1330 توسط فرد خيري به نام حاج حسن مرادي تاسيس گرديد.تا سال 1335 فقط بيمار داخلي بستري مي گرديد.از سال 1335فعاليت اتاق عمل با دعوت موسس از دو پزشك جراح آلماني آغاز گرديد.از سال 1345 تا 1350 علاوه بر بخش هاي مذكور،خدمات ارتوپدي نيز به فعاليت بيمارستان اضافه گرديد.از سال 1350 به بعد فعاليت هاي كلي بيمارستان مرادی آغاز گرديد
این مرکز شامل دو قسمت ساختمان نوساز و ساختمان قدیمی میباشد که ساختمان قدیمی به نام زایشگاه نیک نفس بوده و در سال 1345 افتتاح گردیده و ساختمان نوساز به نام زایشگاه آزادی میباشد که در سال 1374 افتتاح گردیده است.
نمایه آموزشی
گزارش های چند رسانه ای
روئسای دانشگاه از ابتدا تاکنون
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس: