برگزاری جلسه کارگروه مشترک هماهنگی و اطلاع رسانی جشنواره مشارکتهای اجتماعی سلامت
اولین جلسه کارگروه مشترک «جشنواره مشارکت های اجتماعی سلامت» با هدف هماهنگی و اطلاعرسانی در راستای تقویت مشارکت مدنی در جامعه و تعامل بین سیستم های دولتی و مردمی برگزار شد.
اولین جلسه کارگروه مشترک «جشنواره مشارکت های اجتماعی سلامت» با هدف هماهنگی و اطلاعرسانی در راستای تقویت مشارکت مدنی در جامعه و تعامل بین سیستم های دولتی و مردمی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، جلسه کارگروه مشترک «جشنواره مشارکت های اجتماعی سلامت» صبح امروز با حضور جمعی از مدیران و نمایندگان ادارات دولتی و سازمان های مردم نهاد به میزبانی اداره خیرین و معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان برگزار شد.
در این جلسه رئیس اداره خیرین و مشارکتهای اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ضمن تشکر از همکاری ادارات و تشکلهای مردمی در دوران کرونا با دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: انتظار می رود ادارات، دانشگاهها و سمنها همچون گذشته همیار و همراه ما باشند و در خصوص اطلاع رسانی، جمعآوری و ارسال آثار به نخستین جشنواره مشارکت اجتماعی سلامت همکاری نمایند.
دکتر حمید نجم الدینی ضمن معرفی جشنواره مشارکتهای اجتماعی سلامت به اهداف برگزاری آن اشاره کرد و گفت: این جشنواره فرصتی بسیار ارزشمند در راستای مشارکت مردمی در جامعه و تعامل بین سیستم های دولتی و مردمی به شمار می آید.
در پایان این جلسه مقرر گردید مدیریت پژوهشی دانشگاه ها جلسات داخلی در خصوص پژوهشهای حوزه مشارکت اجتماعی برگزار و موارد در خور و شایسته را به جشنواره مذکور ارسال نمایند همچنین ادارت شهرستان اطلاع رسانی تاثیر گذار درون سازمانی و برون سازمانی در خصوص این جشنواره انجام دهند و مقرر گردید موسسات خیریه و سازمانهای مردم نهاد تجربیات و مستندات خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.
اداره کل خیرین و موسسات خیریه سلامت با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نظر دارد اولین «جشنواره مشارکت اجتماعی حوزه سلامت» با هدف توسعه مشارکتهای اجتماعی در حوزه سلامت، تکریم و تجلیل از اقشار مشارکتها از جمله خیران، تشکلهای مردم نهاد، گروههای داوطلب، شرکتهای فعال در حوزه CSR و گردآوری آثار و تولیدات هنری، فرهنگی، علمی و ادبی در حوزه مشارکت اجتماعی را برگزار نماید.
کار داوطلبی، مسئولیتپذیری اجتماعی، فردی و سازمانی، مشارکت اجتماعی در بحرانها، سرمایهگذاری اجتماعی، مشارکت اجتماعی از منظر دین، اخلاق و موانع موجود در جلب مشارکتهای عمومی از جمله محورهای این جشنواره هستند.
نظر دهید