چاپ تحقیقات بر عمده معضلات زیست محیطی کشور در مقالات خارجی توسط پژوهشگر رفسنجانی
عضو هیئت علمی و استادیار دانشکده بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: پژوهش ها و تحقیقات من بر روی 3 معضل زیست محیطی کشور شامل آلودگی های آب، هوا و پسماند در مجلات معتبر خارجی آی.اس.آی به چاپ رسیده است
هادی اسلامی امروز 22 دی ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به لطف الهی امسال بابت این تحقیقات به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان انتخاب شدم و دلیل این انتخاب هم این است که امسال( 2019 ) بیش از 15 مقاله در حوزه های مختلف از جمله مهندسی کار کردم که 9 مقاله چاپ شده در مجلات آی.اس.آی بوده است.
پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان افزود: بیشتر این مقالات در حوزه های مرتبط با رشته مهندسی و بحث آلودگی هوا و کنترل آلایندگی هوا و بیماری های مرتبط با آلودگی هوا و تاثیر آلودگی بر سلامت است، بخش دیگر این مقالات در حوزه سلامت آب و بیماری مرتبط با آن است که می تواند از طریق مصرف آب بر روی سلامت انسان تاثیرگذار باشد و مدیریت پسماندها و مدیریت زباله های صنعتی و شهری هم بخش سوم تحقیقات و مقالات است.
وی با اشاره به اینکه این 3 معضل عمده که در حوزه محیط زیست بیشتر است و جای کا کردن دارد گفت: مهمترین مشکلاتی که ما در این حوزه در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان داریم کمبود امکانات و آزمایشگاه و تجهیزات است لذا برای ارزیابی آلاینده ها به تجهیزات آنالیز پیشرفته دستگاهی نیاز دارم.
اسلامی خاطرنشان کرد: در واقع در این دانشکده حتی کوچکترین وسیله و تجهیزاتی نداریم و مجبوریم با سایر دانشگاه ها و مراکز خصوصی همکاری و نمونه ها را به آنجا بفرستیم تا برای ما سنجش و آنالیز کنند لذا با توجه به اینکه معضلات اصلی کشور در این زمینه هاست از رئیس دانشگاه، فرماندار، شهرداری و ... می خواهیم ما را کمک و مساعدت کنند تا خدمات مثمر ثمر برای مردم داشته باشیم .
وی به جایگاه پژوهش در کشور اشاره کرد و افزود: پژوهش های خوبی در کشور انجام و در مجلات معتبر بین المللی چاپ می شود و کشورهای خارجی از آنها استفاده می کنند چرا کشور ما از آن استفاده نمی کند؟ علت اصلی شکافی است که بین صنعت و دانشگاه ایجاد شده و نتایج تحقیقات صرفا به چاپ منتهی می شود و ارتباط بین دانشگاه و صنعت وجود ندارد اگر این ارتباط توسعه و قوی تر شود و صنایع به سمت دانشگاه ها بیایند و به اساتید اعتماد کنند دانشگاه ها می توانند خدمات خوبی به صنعت ارائه دهند ضمن اینکه دانشگاه ها هم می توانند به سمت صنعت بروند و می تواند جایگاه پژوهش را در کشور بالا ببرد.
نظر دهید