توصیههای تغذیهای شب یلدا؛ تعادل را فراموش نکنیم
توصیههای تغذیهای شب یلدا؛ تعادل را فراموش نکنیم
کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشتی ضمن اشاره به فرا رسیدن شب یلدا، بر رعایت اعتدال در مصرف خوراکیها تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، فرزانه فاتحی گفت: آجیل اگرچه دارای چربی مفید است، اما به دلیل کالری بالا باید به مقدار کم مصرف شود. استفاده از آجیل خام و بدون نمک و پرهیز از آجیلهای شور و بوداده توصیه میشود. افراد دیابتی و مبتلا به فشار خون نیز باید از مصرف آجیلهای شور خودداری کنند.
وی ادامه داد: میوههایی مانند انار، هندوانه، خرمالو، پرتقال و نارنگی سرشار از ویتامینها و آنتیاکسیدانها بوده و به تقویت سیستم ایمنی کمک میکنند، همچنین افراد دیابتی از مصرف میوه زیاد بپرهیزند.
کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشتی افزود: مصرف زیاد شیرینیها و شکلاتها توصیه نمیشود و بهتر است در صورت تمایل از شیرینیهای خشک و کوچک استفاده شود.
فاتحی در پایان تأکید کرد: شام شب یلدا بهتر است سبک، کمچرب و کمنمک باشد و مصرف سبزی و سالاد برای کاهش جذب چربی و قند فراموش نشود.

نظر دهید