• 1404/07/12 - 16:26
  • بازدید: 225
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دیدار سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با امام جمعه و تاکید در راستای ارتقای سلامت مردم

دیدار سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با امام جمعه و تاکید در راستای ارتقای سلامت مردم

 

 دکتر محمدرضا دهقانی؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی با هیئت رئیسه دانشگاه در راستای ارتقای سلامت مردم شهرستان های رفسنجان و انار با حجت الاسلام والمسلمین یدالله رضایی، امام جمعه جدید رفسنجان دیدار و گفتگو کردند.

 

دکتر محمدرضا دهقانی؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان شنبه 12 مهرماه در این دیدار ضمن تبریک به امام جمعه جدید، به معرفی هیئت رئیسه دانشگاه پرداخت و در ادامه گزارشی از عملکرد معاونت آموزشی، بهداشتی، تحقیقات و فناوری، توسعه و مدیریت منابع، درمان، فرهنگی و دانشجویی، غذا و دارو و شبکه بهداشت درمان ارائه داد.

 

 

دکتر دهقانی در این دیدار ضمن مطرح کردن چالش‌های دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به بحث و تبادل نظر درباره راهکارهای مناسب جهت رفع این چالش ها برای بهبود کیفیت خدمات آموزشی و درمانی تاکید کرد.

 

حجت الاسلام والمسلمین یدالله رضایی؛ امام جمعه جدید رفسنجان در ادامه ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، گفت: باید از سرمایه‌ها و ظرفیت‌های رفسنجان در حوزه بهداشت و درمان به بهترین نحو استفاده کرد.

 

وی خطاب به سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اظهار داشت: شما فردی با تجربه در حوزه مدیریت هستید و دانش و تجربۀ شما بدون شک به حفظ و ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی کمک خواهد کرد. در این راستا، بنده نیز از جایگاه امام جمعه برای حمایت و همکاری بهداشت و درمان شهرستان از هیچ کمکی دریغ نخواهیم کرد.

 

حجت الاسلام والمسلمین رضایی همچنین به تأکید رهبر انقلاب بر حمایت از دولت مستقر اشاره کرد و گفت: همه افراد جامعه باید بازو و تکیه‌گاه مسئولین مستقر باشند.

  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی,اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 21456
کلمات کلیدی
سحر فرشیدی
خبرنگار

سحر فرشیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید