• 1403/05/02 - 09:17

ثبت تاییدیه تسهیلات از طریق سایت دانشگاه مجدد فعال گردید

#اطلاعیه_شماره_۳

ثبت تاییدیه تسهیلات از طریق سایت دانشگاه مجدد فعال گردید

به اطلاع همکاران گرامی می رساند؛ پیرو اطلاعیه قبلی در خصوص اعلام بانک رفاه مبنی بر امکان تایید تسهیلات سایت دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به آدرس www.rums.ac.ir، برای کارکنانی که موفق به تکمیل تسهیلات خود جهت دریافت وام نشده اند مجدد فعال گردید.

همکاران محترم ضمن مراجعه به سایت فوق الذکر، نسبت به تایید دریافت تسهیلات اقدام نمایند.

����مراحل  ثبت تسهیلات به شرح ذیل است؛

◽️ متقاضیان جهت دریافت مطالبات خود به سایت دانشگاه به ادرس rums.ac.ir مراجعه و در قسمت سامانه ها درخواست تسهیلات غیرحضوری را انتخاب کنید.

◽️در مرحله بعد کد ملی و شماره حساب بانک رفاه را وارد نمایید و گزینه استعلام را انتخاب نمایید.

◽️در صورت استعلام صحیح وارد مرحله بعد شده و نام نام خانوادگی شماره تماس و کد امنیتی را وارد نمایید و‌ گزینه ثبت نام را انتخاب نمایید.

◽️با مشاهده پیغام  «درخواست شما با موفقیت ثبت شد»  ثبت نام و تایید انجام گردیده است.

• گروه خبری : اطلاعیه
خانم حسن زاده