• 1401/04/09 - 09:18
  • بازدید: 297
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ایجاد درمانگاهی برای درمان ناباروری در رفسنجان

رییس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از راه اندازی درمانگاه ناباروری در بیمارستان علی ابن ابی طالب(ع) این شهر خبر داد.

 
 
رییس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از راه اندازی درمانگاه ناباروری در بیمارستان علی ابن ابی طالب(ع)رفسنحان خبر داد.
 
به گزارش  روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان  وحید محمدی شاهرخی روز چهارشنبه 8 تیر ماه  در  آیین نشست مسئولان نهاد رهبری دانشگاه های علوم پزشکی کشور که در سرچشمه رفسنجان برگزار شد افزود: در حال حاضر دو فوق تخصص ناباروری در این شهرستان در حال خدمت رسانی هستند.
 
وی ادامه داد: سن ازدواج در جامعه افزایش یافته و نگرانی ها در این افراد در خصوص یک سری مسایل است که باید سطح آگاهی افراد افزایش یابد.
 
وی ادامه داد: باید قشر جوان ترغیب به ازدواج و فرزند آوری شوند که در سنین ۳۰تا ۳۵ سالگی بتوانند فرزندان خود را حداقل سه فرزند به دنیا بیاورند.
محمدی شاهرخی افزود: این کار به افزایش نرخ جمعیت کمک می کند البته افراد در سنین جوانی که فرزند دار شوند به سلامتی آن ها هم کمک می شود.
 
وی تصریح کرد: اگر مادران در اوایل ازدواج اقدام به فرزندآوری کنند از بسیاری از بیماری های بدخیم و سرطان ها در امان می مانند و از لحاظ روحی و روانی هم تقویت می شوند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ادامه داد: برخی افراد مسایل اقتصادی را در تربیت و رشد فرزند اثرگذار می دانند در حالی که خانواده های با سطح درآمد پایین فرزندان بیشتری نسبت به افراد متمکن دارند.
وی خاطرنشان کرد: درمانگاه ناباروری در رفسنجان راه اندازی می شود و با توجه به وجود دو متخصص ناباروری در این شهرستان و نیز قرار گرفتن مسایل ناباروری تحت پوشش بیمه گام های موثری است که در جامعه می تواند به افزایش نرخ جمعیت کمک کننده باشد.
محمدی شاهرخی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان قدمتی 41 ساله دارد که از  36 سال پیش از حوزه علوم پزشکی کرمان جدا و مستقل شده و  دارای  8 دانشکده از جمله پیراپزشکی، پرستاری و ... است و  سالانه ۲ هزار و ۵۰۰ دانشجو پذیرش دارد.
وی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد از  موقوفات هلال احمر   در کشور در رفسنجان توسط خیرین پسته کار وقف شده   و اولین ام ار آیی که در کشور وارد شد به همت خیرین در رفسنجان خریداری شد. 
 
محمدی شاهرخی در خصوص مبحث سبک زندگی هم گفت: چیزی که حاصل اندیشه افراد و مربوط به ژنتیک فرد است و فعالیت های موثر از محیط، به عنوان سبک زندگی نمود پیدا می کند‌.
وی تصریح کرد: اگر فرد خودش تصمیم گیرنده باشد می تواند در سبک زندگی کمک کننده باشد که متاسفانه از غرب الگوهای سبک زندگی در ایران استفاده می شود عاملی خطرناکی است که می تواند هویت و شخصیت ما را به فراموشی برساند.
وی گفت: سبک زندگی اسلامی مورد تاکید رهبری است و 
یکی از ثمرات این سبک می تواند فرزندآوری باشد که دغدغه مقام معظم رهبری است تا نرخ جمعیت در کشور افزایش یابد.
 
محمدی شاهرخی افزود: متاسفانه الگو طوری شده که جوانان سن ازدواج را به تاخیر انداخته و فرزندآوری کاهش یافته و یک سری حیوانات را به عنوان فرزند تربیت می کنند که خطر بزرگی است در این راستا ترویج  سبک زندگی اسلامی می تواند این الگوهای غلط را کمتر کند.
 
  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی,اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 13114

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید