• 1401/05/15 - 12:44
  • بازدید: 711
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه های بهداشتی ماه محرم

توصیه های بهداشتی ماه محرم به منظور پیشگیری از بیماری ها بخصوص سویه جدید ویروس کرونا

 
 
با توجه به شیوع بیماری کرونا و لزوم حفظ سلامتی عزاداران رعایت نکات زیر الزامیست:
���� مسئولین محترم ایستگاه های صلواتی و موکب ها از توزیع شربت خودداری نموده و نسبت به عرضه  مواد غذایی گرم مانند چای ( شیرین یا قند بسته بندی) و شیر کاکائو یا مواد غذایی بسته بندی اقدام نمایند. 
���� هیئت های محترم ،
به منظور پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام بویژه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو  از ذبح  دام جلوی هیئت و در خیابان خودداری نمایید. 
����با توجه به رنگ بندی و وضعیتح نارنجی در مکان های مسقف حداکثر با 50 درصد ظرفیت و با رعایت فاصله اجتماعی به مدت‌ 90 دقیقه عزاداری نمایید. 
����توصیه می شود نذورات به صورت خام توزیع شود و در صورتی حتماً باید پخت شود به صورت بیرون بر توزیع شود. 
����از آب مطمئن و بهداشتی در تهیه مواد غذایی استفاده شود. 
���� از نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای محیط به مدت طولانی بیش از 2 ساعت خودداری کنید. 
���� از ظروف پلی استایرن ( ظروف پلاستیکی شفاف و نازک)برای غذای گرم استفاده نشود.
 
 
  • گروه خبری : اطلاعیه,اخبار روابط عمومی,اخبار دانشگاه,کرونا
  • کد خبر : 13280

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید