غذا برای همه: تولید ملی؛ تغذیه سالم و آینده پایدار
غذا برای همه: تولید ملی؛ تغذیه سالم و آینده پایدار
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی در گرامیداشت روز جهانی غذا، بر اهمیت همبستگی و تلاش جمعی برای ایجاد جهانی بدون گرسنگی تأکید و از برنامههای مختلفی نظیر توزیع غذای سالم در بین دانش آموزان و تقدیر از تولیدکنندگان و صادرکنندگان در رفسنجان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی، چهارشنبه ۲۳ مهرماه ضمن گرامیداشت روز جهانی غذا، در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: هر سال، ۱۶ اکتبر به عنوان روز جهانی غذا با یک شعار خاص است و شعار امسال، «دست در دست هم برای غذاهای بهتر و اینده های بهتر» است. این روز به ما یادآور میشود که با همبستگی و تلاش جمعی، میتوانیم به سوی جهانی بدون گرسنگی حرکت کنیم.
وی در ادامه به شعار ملی این روز اشاره کرد و گفت: شعار ملی: غذا برای همه: تولید ملی ؛ تغذیه سالم و آینده پایدار است و این روز کشورهای مختلف دنیا با زبانی مشترک بر محور شعاری مشترک بحث و تبادل نظر کنند تا اقدامات موثری در جهت رفع گرسنگی و امنیت غذایی پایدار انجام دهند.
وی ادامه داد: همه ما میتوانیم با حمایت از کشاورزی پایدار، کاهش ضایعات غذایی و ترویج رژیمهای غذایی متعادل، گامی به سوی آیندهای سالمتر و عادلانهتر برداریم، زیرا غذای سالم و مفید حق همه انسانهاست.
دکتر رحمانی ضمن اشاره به این که دنیای ما میتواند به اندازه کافی برای تمام ساکنان خود غذا تولید کند، افزود: این روز فرصتی برای همبستگی جهانی در راستای دستیابی به هدف دوم توسعه پایدار سازمان ملل و پایان دادن به گرسنگی تا سال ۲۰۳۰ است.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه، ضمن اشاره به برنامههایی که در این روز در رفسنجان برگزار میشود، گفت: به مناسبت روز جهانی غذا، برنامههای مختلفی نظیر توزیع غذای سالم در یکی از مدارس منتخب، انجام پیادهروی با حضور مسئولین دانشگاه و شهرستان و تقدیر از تولیدکنندگان و صادرکنندگان در محل معاونت غذا و دارو خواهد بود.
وی در پایان از تمامی مسئولین و همکاران دانشگاه و معاونت غذا و دارو که در برگزاری این روز همکاری صادقانه داشتند، تقدیر و تشکر کرد.

نظر دهید