• 1400/09/04 - 11:26
  • بازدید: 146
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

خانواده سالم، کاهش آسیب ها؛ توسعه پایدار

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان طی سخنانی درباره پویش ملی " حرف و گفت " گفت: این پویش ملّی برای ایجاد یک رابطه خانوادگی سالم، ترویج فرهنگ گفتگو و جلوگیری از دعوا و خشونت در خانواده هاست که تلاش دارد این امر منجر به کاهش آسیب های اجتماعی و توسعه پایدار گردد.

 


 


 


 


 


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان طی سخنانی درباره پویش ملی " حرف و گفت "  گفت: این پویش ملّی برای ایجاد یک رابطه خانوادگی سالم، ترویج فرهنگ گفتگو و جلوگیری از دعوا و خشونت در خانواده هاست که تلاش دارد این امر منجر به کاهش آسیب های اجتماعی و توسعه پایدار گردد.


 


 


دکتر احمد جمالیزاده در تشریح محورهای این پویش که 7 محور دارد افزود: اولین محور، خانواده گفتگو محور هست که  اعضای خانواده باید با هم صحبت کنند و حرف های یکدیگر را بشنوند.


 در حقیقت با هم حرف زدن اعضای یک خانواده، باعث می شود در جامعه فرهنگ صحبت و شنیدن حرف طرف مقابل گسترش یابد.


 


وی محور دیگر این پویش را خانواده خشونت پرهیز، عنوان و بیان کرد: اعضای خانواده باید یاد بگیرند که اختلافات ایجاد شده در خانوده را با گفتگو حل کنند وسعی شود این اختلافات را به مراجع قضایی نکشانند.


 


دکتر جمالی زاده بیان کرد: محور سوّم این پویش، خانواده ساختارمند است به این معنی که پدر، مادر وفرزندان در خانواده جایگاه و نقش اصلی خود را بیابند و به خوبی در آن نقش ایفا کنند.


 


وی خانواده حمایتگر را محور بعدی این پویش معرفی و خاطرنشان کرد: اگر اعضای خانواده یکدیگر را حمایت کنند و نردبان رشد یکدیگر باشند باعث پیشرفت و ترقی همدیگر می شوند.


 


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ادامه داد: همچنین خانواده همدل، دیگر محوری است که در این پویش مورد توجه قرار گرفته است و رسیدن به درک متقابل اعضای خانواده  در حالیکه که این افراد از شرایط یکسانی برخوردار نیستند می تواند پویایی را در خانواده ها شکل دهد.


 


وی گفت: خانواده همراه، محور ششم این پویش ملی است و به عبارتی در سختی ها و مشکلات اگر کنار هم ماندن، در اعضای یک خانواده نهادینه شود می تواند  مسیر زندگی را هموار سازد.


 


اوقاتی برای خانواده  آخرین محور این پویش ملی است که دکتر جمالیزاده به آن اشاره و بیان کرد: اعضای یک خانواده باید یاد بگیرند که وقت آزاد خود را بیشتر برای اعضای خانواده بگذارند.این امر باعث ایجاد نشاط،امید وموفقیت بیشتر اعضای خانواده خواهد شد.


 


وی ادامه داد: خانواده نقش اساسی را در بحث کاهش آسیب های اجتماعی دارد و بسیاری از ناهنجاری ها و فسادهای اجتماعی ریشه در خانواده ناسالم دارد؛ اگر بنیان خانواده هارا تقویت کنیم فرزندان در برابر آسیب های موجود در جامعه واکسینه می شوند و احتمال گرایش فرزندان به اسیب ها کاهش می یابد.


 


وی خاطرنشان کرد: شاه کلید بهداشت روان در کودکان، اعتماد به نفس است که با این روش می توانند نظرات خود را بگویند، فرزندانی که اعتماد به نفس بالایی دارند راحت تر مهارت نه گفتن را می آموزند و در برابر اسیب ها مقاومت می کنند و این بچه ها سالمتر هستند واگر این فرزند یاد بگیرد که نظرات مخالف را بشنود و در برابر آن ها تحمل داشته باشد باعث می شود خودمحور و از خودراضی نباشند و در جامعه تعامل بهتری داشته باشند.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 12411
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید