• 1400/10/01 - 13:19
  • بازدید: 141
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان مطرح کرد؛

پژوهش گامی اساسی برای خروج از مشکلات جامعه است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان پژوهش را گام اساسی برای چیرگی بر چالش های موجود دانست و گفت: پژوهشگران برای دیگران می اندیشند و در راستای حل مشکلات جامعه تلاش می کنند تا راهکارهای علمی برای خروج از بن بست ارائه دهند.



رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان پژوهش را گام اساسی برای چیرگی بر چالش های موجود دانست و گفت: پژوهشگران برای دیگران می اندیشند و در راستای حل مشکلات جامعه تلاش می کنند تا راهکارهای علمی برای خروج از بن بست ارائه دهند.





به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ، دکتر وحید محمدی شاهرخی روز سه شنبه در آئین تجلیل از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به مناسبت هفته پژوهش اظهار کرد: گذر زمان دانشگاه ها را به نسل سوّم سوق داده و در این بعد، دانشگاه ها به تربیت کارآفرین می پردازند که منجر به تولید ثروت می شود.


وی افزود: با تشکیل پارک های علم و فناوری و مانع زدایی از تولید در پاسخ به نیازهای کشو که دغدغه مقام معظم رهبری و شعار امسال ایشان است؛ اشتغال و کارآفرینی و در نتیجه رشد و توسعه رقم می خورد.


محمدی شاهرخی پژوهش را گام اساسی برای چیرگی بر چالش های موجود دانست و ادامه داد: پژوهشگران برای دیگران می اندیشند و برای جامعه و مسائل کشور تلاش دارند تا راهکارهای علمی برای خروج از بن بست ارائه دهند.


وی بیان کرد: در ۲ سال اخیر که کرونا بر بشریت حاکم شده است، مطمئنا نقش پژوهشگران حائز اهمیت بود؛ ساخت واکسن ها گام بسیار اساسی در کاهش مرگ و میر در دنیا و کشور بود.


محمدی شاهرخی گفت: پژوهش به طور علمی بخشی از ساختار اقتصادی و فرهنگی کشور است و بر پایه محققین است که شکل می گیرد؛ بی شک یکی از ارکان توسعه و رشد کشور روی آوردن به پژوهش است که می تواند کلید چاره ساز کشور باشد.


وی به گام دوّم انقلاب اسلامی اشاره و اظهار کرد: لازمه رسیدن به تمدن نوین اسلامی که یکی از آیتم های این گام دوّم است حضور پر رنگ پژوهشگران به ویژه پژوهشگران جوان است.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خاطرنشان کرد: در بخشی از بیانیه گام انقلاب اسلامی دوّم آمده است که باید به قله ها دست یابیم و این مهم از مسیر پژوهش و تحقیق می گذرد.


وی گفت: کهورت یک گنجینه و پتانسیل برای دانشگاه است؛ در زمینه مطالعات و پژوهش کهورت، علوم پزشکی رفسنجان رتبه برتر کشور را به دست آورد امّا روی تعداد مقالات بیشتر باید کار شود و همت شما پژوهشگران و محققان را می طلبد.


محمدی شاهرخی بیان کرد: امّا هنوز از وضعیت بالقوه ای که می تواند داشته باشد صد درصد استفاده نشده است.


مطالعه کوهورت رفسنجان یک مطالعه اپیدمیولوژیک آینده نگر ۱۰ ساله است که از شهریور سال ۱۳۹۴ به مرحله اجرا در آمده است. حجم نمونه اولیه مطالعه ۱۰ هزار نفر است که در راستای مطالعه همگروهی آینده نگر کشوری (پرشین کوهورت) و با هدف تعیین بررسی بیماری‌های مزمن غیر واگیر ( فشار خون ، دیابت و …) و عوامل خطر آن‌ها در افراد ۳۵ تا ۷۰ سال شهرستان رفسنجان پایه ریزی شده است. این مطالعه زیر نظر معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و توسط دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی رفسنجان انجام می شود.


فایدهٔ اطلاعات حاصل از مطالعات هم‌گروهی، این است، که می‌تواند در تشخیص عوامل خطر در یک بیماری جدید مؤثر باشد.


از حدود ۴۰ نفر از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تجلیل به عمل آمد.


  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 12562
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید