• 1397/11/09 - 13:19
  • بازدید: 57
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

آخرین چادر کمپین 30_60 در ورودی جاده رفسنجان به سرچشمه

به همت گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

به همت گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت اجتماعی دانشگاه  در تاریخ 8/11/97 پنجمین ( آخرین ) چادر کمپین 30_60 در ورودی جاده رفسنجان به سرچشمه در روستای اوراف با حضور معاون محترم توسعه و منابع دانشگاه , معاون اجتماعی , مسول اموزش و ارتقای سلامت , بخشدار ، ریاست هلال احمر ، ریاست پلیس راه رفسنجان کرمان، مرکزیت مدیریت حوادث و سوانح ( اورژانس ۱۱۵) ، ریاست سازمان راهداری و حمل نقل جاده ای ، معاونت شهرداری، با همکاری و حضور شورا و دهیاری روستای اوراف افتتاح گردید.
در این مراسم ابتدا دکتر مظفری معاون محترم توسعه و منابع دانشگاه پیرامون این کمپین مطالبی ایراد کردند و به اهمیت آن کمپین پرداختند و قول راه اندازی این نوع کمپین ها را بخصوص در ایام تابستان و ایام عید که جاده بیشتر شلوغ و پر ترافیک هستند دادند و اصرار بر مستمر بودن ایستگاه های دایمی کمپین در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها داشتند
سپس دکتر نجم الدینی معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان پیرامون سواد سلامت و ... توضیحاتی ارایه دادند. و اضهار داشتند که سواد سلامت مهمترین موضوع در رابطه با بحث تصادفات می باشد
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان رفسنجان با اشاره به اینکه 60 درصد تصادفات در 30 کیلومتری ورودی شهرها اتفاق می افتد گفت : بررسی ها حکایت از این دارد که 80 درصد سوانح رانندگی بر اثر اشتباهات و خطاهای انسانی رخ می دهد.
کسانی که در این سوانح جان خود را از دست می دهند اغلب در سن جوانی و کارامد بین 30 تا 60 ساله هستند که می توانند برای خود و جامعه خدمت کنند و مفید باشند.
وی تصریح کرد: در کنار این آمار رسمی 80 درصد سوانح رانندگی علتش اشتباهات و خطاهای انسانی است اگر چه برخی جاده ها و راهها استاندارد نیستند اما 80 درصد سوانح رانندگی ناشی از اشتباهات انسانی است و اگر رانندگان مسایل را رعایت کنند شرایط مان بهتر می شود.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه آمار تلفات در حوادث جاده ای در کشور در حال افزایش است این امر موضوعی است که دغدغه مسئولان را در بر گرفته است.
بابایی تصریح کرد: در استان کرمان تعداد کشته های امسال ناشی از تصادفات رانندگی نسبت به سال 96 بیشتر شده و می طلبد که مسئولان نسبت به کاهش آمار تصادفات وتلفات تدابیری بیندیشند.
مدیر جمعیت هلال احمر رفسنجان با اشاره به اینکه 60 درصد تصادفات در 30 کیلومتری ورودی شهر ها رخ می دهد یاداور شد: یکی از راهکارهای کاهش آمار تصادفات و تلفات جاده ای فرهنگ سازی و افزایش سطح آگاهی مردم و ایجاد کمپین 6030 است.
وی گفت: تنها در مسیر کشکوئیه به رفسنجان پایگاه امدادرسانی امداد و نجات را داریم و در بقیه مسیرها جزو کمبودهاست که باید رسیدگی شود.
این مسئول افزود: در محور نوق به رفسنجان هم که آمار تصادفات زیاد است اگر این پایگاه امداد و نجات ایجاد شود آمار تصادفات کاهش خواهد یافت.
بابایی با اشاره به اینکه در محور رفسنجان به کرمان در کبوترخان رانندگان توقف و به استراحت می پردازند تعداد حوادث کمتر است افزود: در فصل در زمستان در محور رفسنجان به سرچشمه مجوز موقت احداث پایگاه امداد و نجات را داریم که در فصل زمستان مستقر است.
در پایان دکتر مهدی پور مسول آموزش و ارتقای سلامت معاونت اجتماعی داشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت 60 درصد از حوادث ترافیکی منجر به جراحت یا فوت در 30 کیلومتری ورودی شهرها می شود، زیرا راننده به خیال اینکه به مقصد رسیده، اگر خواب آلود است استراحت نمی کند و سرعت را هم زیاد می کند که زودتر به مقصد برسد، اینجاست متاسفانه حادثه ناگوار تصادف در ورودی شهرها اتفاق می افتد.
دکتر مهدی پور در ادامه افزود پویش (کمپین) 30_60 توسط گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی و همکاری سایر ارگان ها مثل هلال احمر، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای, پلیس راه , شهرداری, بخشداری, شوراها و مرکزیت مدیریت حوادث و سوانح ( اورژانس ۱۱۵) , راهنمایی و رانندگی ، معاونت بهداشتی ، شوراها و دهیاری های روستاهای محل اجرای کمپین و ... به مدت ۵ روز در همه ورودی های شهرستان اجرا شد و امید است در این خصوص اطلاع رسانی گسترده ای صورت گیرد . ششمین و اخرین چادر کمپین تا 25 بهمن در شهرستان انار با حضور مسولین شهرستان بر پا می گردد. تصمیم بر این است این پویش به تسهیلات نوروزی مرتبط شود و امیدواریم با اطلاع رسانی خبرنگاران، این تلفات و حوادث در این مسیر ها کاهش پیدا کند.




  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 8333
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید