• 1402/03/04 - 12:32
  • بازدید: 95
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

اقدامات اداره نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی شهرستان رفسنجان

معاون غذا و داروی شهرستان رفسنجان، ازکشف و ضبط بیش از نهصد میلیون ریال کالای قاچاق آرایشی و بهداشتی در یکسال گذشته در شهرستان خبر داد.

 
 
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، معاون غذا و داروی شهرستان رفسنجان، اقدامات واحد نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در سال 1401 را تشریح کرد.
وی گفت :یکی از اقدامات واحد نظارت بر فراورده های آرایشی و بهداشتی پایش محصولات آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه می باشد که این طرح PMS نام دارد در سال 1401 در این طرح مجموعاً 120 محصول آرایشی و بهداشتی مورد پایش قرار گرفت.
مهسا حسنی پور  انجام بازرسی از واحدهای صنفی را یکی دیگر از اقدامات این واحد خواند و گفت: بازرسی مستمر از اصناف فعال در زمینه عرضه فرآورده های آرایشی و بهداشتی و برخورد با تخلفات در این حوزه یکی دیگر از وظایف مهم معاونت غذا و دارو است. در سال 1401 مجموعاٌ 405 واحد صنفی مرتبط با این موضوع مورد بازرسی قرار گرفت که در این بازرسی ها بالغ بر نهصد و بیست میلیون ریال کالای قاچاق و غیرمجازکشف و ضبط شد.
حسنی پور تاکید کرد :  تعداد قابل توجهی از این بازرسی ها در قالب گشت مشترک با کارشناسان اداره صمت شهرستان رفسنجان انجام شد و همچنین در بازرسی از آرایشگاه ها در سال 1401، آرایشگاه های زنانه و مردانه در قالب گشت مشترک با کارشناسان بهداشت محیط شهرستان موارد مختلف بهداشتی از جمله مواد و محصولاتی که توسط آرایشگران استفاده می شد مورد بررسی قرار گرفت که 197 قلم محصول آرایشی و بهداشتی غیر مجاز کشف و ضبط شد.
حسنی پور  به بازدید از کارخانجات تولید فرآورده های آرایشی و بهداشتی نیز اشاره کرد و گفت: 38 فقره بازدید از کارخانجات تولید فرآورده های آرایشی و بهداشتی فعال در حوزه نظارتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در سال 1401 انجام شد .
وی از اقدامات دیگر به تشکیل و فعالیت کمیته های فنی در سال گذشته اشاره کرد و گفت : مجموعاٌ 6 جلسه کمیته فنی در حوزه فرآورده های آرایشی و بهداشتی برگزار شده است. 
حسنی پور افزود بالا بردن سطح آگاهی جامعه در خصوص نحوه تشخیص و مضرات مصرف فرآورده های آرایشی و بهداشتی قاچاق و تقلبی، یکی از رویکردهای معاونت غذا و دارو است؛  جهت دستیابی به این مهم در سال 1401 این معاونت فعالیت هایی انجام داده است؛ مانند تهیه پوستر با موضوع  عوارض استفاده از لوازم آرایشی در کودکان، حضور در مدارس شهرستان و آموزش به دانش آموزان، آموزش افراد متقاضی دریافت پروانه کسب فروشگاه های عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی، حضور کارشناسان اداره آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در همایش آرایشگران زنانه شهرستان و ارائه نکات آموزشی با موضوع عوارض و آسیب هایی که استفاده از مواد و محصولات آرایشی قاچاق و غیر مجاز می تواند به سلامت جامعه وارد سازد. 
وی در ادامه  از مردم شهرستان درخواست کرد: به اصالت محصولات مورد استفاده توجه داشته باشند و از مصرف فراورده های قاچاق و تقلبی پرهیز کنند.
 
  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی,اخبار دانشگاه,کرونا
  • کد خبر : 14906

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید