• 1403/06/07 - 13:06
  • بازدید: 360
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
درنشست صمیمی رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان با اصحاب رسانه مطرح شد؛

تشریح خدمات و چالش‌های موجود در حوزه سلامت

در نشست صمیمی رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان با اصحاب رسانه مطرح شد؛

 تشریح خدمات و چالش‌های موجود در حوزه سلامت
 
 دکتر وحید محمدی‌شاهرخی، رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان در نشست صمیمی با اصحاب رسانه ضمن تقدیر از تلاش‌های خبرنگاران، به تشریح خدمات این دانشگاه، پروژه‌های در دست اجرا و چالش‌های موجود پرداخت و اهمیت همکاری با صنایع و استارتاپ‌ها را برای توسعه خدمات سلامت مورد تأکید قرار داد.
 
به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان، دکتر وحید محمدی شاهرخی رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان سه شنبه ۶ شهریور ماه در نشست صمیمی با اصحاب رسانه و خبرنگاران ضمن خوش آمد گویی و تشکر از اصحاب رسانه و خبرنگارانی که در این تور شرکت کرده اند، گفت: خبرنگاری به عنوان یک شغل چالش‌برانگیز، نقشی اساسی در انتقال اطلاعات مهم ایفا می‌کند. در این راستا، ارائه اطلاعات دقیق و بروز از حوزه دانشگاه علوم پزشکی به خبرنگاران اهمیت بالایی دارد. 
 
دکتر وحیدمحمدی شاهرخی به خدمات درمانی این دانشگاه اشاره کرد و ادامه داد: غیر از بخش‌هایی که با کمک خیرین راه‌اندازی شده و در حال خدمات‌رسانی به مردم هستند، چند بخش نیمه‌تمام نیز وجود دارد. 
 
وی با اشاره به حمایت‌های مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، گفت: دانشگاه علوم پزشکی موفق به دریافت ۵۰ میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه از این مجتمع شده است که این اعتبار به پرداخت مطالبات پرسنل اختصاص یافته است. 
 
وی در خصوص مسئولیت اجتماعی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان و هماهنگی‌های صورت‌گرفته، اظهار داشت: بخش زنان که مورد توجه ویژه دانشگاه قرار دارد و به موضوع جوان‌سازی جمعیت مربوط می‌شود به طور کامل آماده بهره‌برداری است. با این حال، برای تکمیل این بخش به یک آسانسور نیاز داریم که تأمین اعتبار آن ۴ میلیارد تومان برآورد شده است. 
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی افزود: با توجه به شرایط فعلی اقتصاد نظام سلامت کشور، تأمین هزینه آسانسور ممکن نیست و از مجتمع مس سرچشمه در قالب مسئولیت های اجتماعی درخواست کمک و یاری کرده‌ایم تا این مشکل حل شود. 
 
دکتر محمدی شاهرخی ابراز امیدواری کرد و گفت: امیدوارم بتوانیم به زودی شاهد افتتاح بخش زنان بیمارستان علی بن ابی‌طالب (ع) باشیم. 
 
دکتر محمدی شاهرخی همچنین با اشاره به بخشهای مختلف بیمارستان علی‌بن‌ابیطالب (ع) افزود: این بیمارستان با ۴ اتاق عمل عمومی بیش از چهل سال است فعالیت می‌کند، در حال حاضر به خدمات‌رسانی به شهروندان ادامه می‌دهد.
 
رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان  ساخت ۶ اتاق عمل جدید در بیمارستان که توسط مرحوم سعیدی آغاز شده بود را یاد آوری کرد و افزود: اتاق عمل ها حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که عمر این خیر گرانقدر به تکمیل این پروژه نرسید. 
 
وی افزود: در حال حاضر دو تخت جدید در اتاق عمل افتتاح می‌شود که به اتاق‌های موجود اضافه خواهد شد تا خدمات بهتری به بیماران ارائه شود. 
 
دکتر محمدی شاهرخی با اشاره به افزایش تعداد بیماران و جراحان در طول ۴۰ سال گذشته، نیاز به افزایش ظرفیت اتاق عمل های بیمارستان را مورد تأکید قرار داد و گفت: «ما از مجتمع مس درخواست همکاری کرده‌ایم.» اما متأسفانه، به دلیل تغییر متعدد در مدیریت‌های مجتمع مس، هنوز نتایج مثبتی حاصل نشده است.
وی ادامه داد: مرکز نوآوری سلامت می‌تواند پیوند بین دانشگاه، صنعت و استارتاپ‌ها را مستحکم‌تر کندو در این راستا مرکز نوآوری سلامت به نام دکتر حسین آذین اخیراً مجوز خود را دریافت کرده است که می‌تواند پیوند بین دانشگاه، صنعت و استارتاپ‌ها را مستحکم‌تر کند.
 
وی ضمن اشاره به حوزه معاونت دارو و غذا گفت: دو عدد دستگاه‌هایHPLC (اچ‌پی‌ال‌سی) نیز به دستگاه های غذا و دارو افزوده و اکنون به سه دستگاه افزایش یافته است. 
 
دکتر محمدی شاهرخی افزود: این دستگاه‌ها در اندازه گیری میزان آلودگی قارچ‌های موجود در مواد غذایی، به ویژه پسته، که رفسنجان در تولید آن مشهور است، نقش کلیدی ایفا می‌کند. 
 
وی گفت: آزمایشگاه معاونت غذا و دارو سال گذشته موفق به دریافت تأییدیه به منظور صدور گواهی بهداشتی پسته و مغز پسته به اتحادیه اروپا شده است که برای معاونت غذا و دارو اهمیت زیادی دارد؛ چراکه این تأییدیه می‌تواند در صادرات مؤثر باشد. 
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اضافه  کرد: دانشگاه‌های جدید در حال حرکت به سمت نسل چهارم آموزش و پژوهش هستند.که در این راستا یکی از استارتاپ‌ها در زمینه تولید داخلی کافی میکس فعالیت دارد و این دستاوردها می‌تواند باعث جلوگیری از مهاجرت و بالفعل شدن پتانسیل‌های داخلی شود که یکی از وظایف دانشگاه در راستای رسالت خود، انجام این اقدامات است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی افزود: در شاخص خطرسنجی بیماری‌های قلبی و عروقی از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ از ۱۵ درصد به ۴۰ درصد ارتقاء یافته است.
 
وی کاهش چشمگیر مورتالیتی در بیمارستان را از دستاوردهای ارزشمند عنوان کرد و گفت: شاخص مورتالیتی، که نسبت مرگ و میر در بیمارستان به تعداد بیماران بستری را نشان می‌دهد، از ۲.۸ درصد در سال ۱۳۹۹ به ۱.۵ درصد در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.
 
 
دکتر محمدی شاهرخی در مورد کلیپی که اخیراً در فضای مجازی منتشر شده،اظهار داشت که این اقدام غیر اخلاقی است و پایه‌ علمی ندارد.
 
 وی همچنین خاطرنشان کرد: یکی از دلایل بالا بودن کیفیت خدمات در مراکز خصوصی، تعرفه‌های بالای دریافتی از بیماران در بخش خصوصی نسبت به بخش دولتی دانست.
 
وی افزود: هدف کادر درمان بیمارستان ارائه خدمات با کیفیت است و در سال گذشته تعداد مراجعین به مراکز بهداشتی و درمانی تحت پوشش دانشگاه بیش از ۵۰۰ هزار نفر بوده است. تمام تلاش همکاران ما بر ارائه خدمات با کیفیت متمرکز است.
 
رییس دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان گفت: میانگین زمان رسیدن اورژانس در دانشگاه بر بالین بیمار در جاده از ۲۱ دقیقه به ۱۱ دقیقه کاهش یافته و در شهر هم  از ۱۱ به ۸ دقیقه رسیده است. 
 
شایان ذکر است؛ در پایان این نشست با اهدای هدیه از زحمات خبرنگاران و اصحاب رسانه تجلیل به عمل آمد.
 
 
  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی,اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 17601
خانم حسن زاده
خبرنگار

خانم حسن زاده

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید