رفسنجان؛پایلوت شهر بدون هپاتیت در کشور
وزیر بهداشت از طریق ویدئو کنفرانس طرح حذف هپاتیت C در رفسنجان را به عنوان پایلوت این طرح افتتاح کرد.
وزیر بهداشت از طریق ویدئو کنفرانس طرح حذف هپاتیت C در رفسنجان را به عنوان پایلوت این طرح افتتاح کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در این مراسم رییس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با اشاره به بررسی امکان سنجی این طرح با حضور معاون وزیر بهداشت و هیات همراه از یکماه پیش،افزود: در اجرای طرح مجتمع مس سرچشمه رفسنجان و خیران در تامین هزینه های درمانی بیماران هپاتیت،مشارکت میکنند.
دکتر اسماعیلی از اجرای طرح حذف هپاتیت C از امروز به مدت سه سال در رفسنجان خبر داد و گفت: مرحله اول طرح شامل معتادان پرخطر و تزریقی می شود و بیماران مراجعه کننده ، ابتدا پس از آزمایش خون ، با تشخیص پزشکی با کمک خیران ومجتمع مس درمان رایگان می شوند و هزینه بیماران این طرح 3 میلیارد تومان پیش بینی شده است.
وی با بیان اینکه درمان این بیماری حساس باید زیر نظر کارکنان بهداشتی انجام شود افزود: دوره درمان سه تا 6 ماه طول می کشد، و داروی این بیماری ایرانی و تولید داخل است و از این نظر نگران تامین نیستیم .
به گفته دکتر اسماعیلی : هپاتیت B وC از جمله بیماریهایی است که باعث نا رسایی و سرطان کبد می شود و پیشگیری ، کنترل و درمان بیماری ضروری است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان افزود: افراد درگیر بیماری هپاتیت C را بیشتر افراد پرخطراز جمله معتادان تزریقی، بی خانمان ها ، کارتن خواب ها ، افراد با رفتارهای مشکوک و افراد با سابقه زندان و افراد مصرف کننده متادون تشکیل می دهند.
نظر دهید