به مناسبت روز جهانی قلب؛
مراسم گرامیداشت روزجهانی قلب در بیمارستان حضرت علی بن ابیطالب (ع) برگزار شد
به مناسبت روز جهانی قلب؛
مراسم گرامیداشت روزجهانی قلب در بیمارستان حضرت علی بن ابیطالب (ع) برگزار شد
مراسم گرامیداشت روز جهانی قلب با حضور دکتر وحید محمدی شاهرخی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، دکتر محمد رضا غلامرضا پور؛ معاون درمان، معاون توسعه مدیریت و منابع بیمارستان و جمعی از متخصص قلب و عروق، پرسنل بخش های اورژانس، سی سی یو، پست سی سی یو، آنژیوگرافی و آی سی یو جراحی قلب در بیمارستان حضرت علی بن ابیطالب (ع)برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان،دکتر وحید محمدی شاهرخی رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در ادامه این مراسم، ضمن تسلیت به مناسبت شهادت سید حسن نصرالله و فرماندهان ارشد حزب الله لبنان، اظهار داشت: شهادت ایشان و همراهان موجب سرکوب هرگونه ظلم و جنایت در سراسر جهان خواهد شد.
دکتر محمدی شاهرخی افزود: کلمات قادر نیستند تا میزان قدردانی خود از دکتر دیلمی و بخش درمان قلب و عروق را به خوبی ابراز کنند و به قول معروف، جبران خدمات آنها ممکن نیست.
وی ادامه داد: روز جهانی قلب فرصتی است برای تقدیر از پزشکان و پرسنل بخش قلب و عروق که در سلامت جامعه نقش بسزایی دارند که سال گذشته در ادامه خدمات ارزنده قبلی، اقدامات چشمگیری در زمینه درمان، بهداشت و پیشگیری انجام دادند که اتفاقات مثبت و رو به جلویی را رقم زدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با اشاره به اقدامات ارزشمندی که در زمینه سلامت قلب در دانشگاه انجام شده است، افزود: با خرید و راهاندازی دستگاه آنژیوگرافی و احداث بخش آنژیوگرافی و جراحی قلب، خدمات مهمی ارائه شده است. از سال ۱۳۸۷ تاکنون، چندین هزار نفر تحت درمان آنژیوگرافی، آنژیوپلاستی و جراحی قلب با کیفیت بالا قرار گرفتهاند.
وی ادامه داد: اخیراً و به مدت بیش از یک سال، تعداد پرستاران و پرسنل بخش افزایش یافته است و پرایمری PPCI، که در درمان پس از سکته قلبی بسیار حیاتی هستند، به کار گرفته شدهاند. این اقدامات به کاهش عوارض و مشکلاتی که در ساعات اولیه سکته قلبی بروز میکند، کمک میکند. هرچند به عنوان افرادی که باید به صورت آمادهباش در هر ساعتی از شبانه روز حاضر باشند، کار گروه قلب چالشبرانگیز ودشوار است، اما با وجدان کاری و لطفی که به مردم دارند، این پیشرفتها محقق شده است.
دکتر وحید محمدی شاهرخی خاطرنشان کرد: پیشگیری مقدم بر درمان است و در سطح کشور و دنیا شاهد افزایش ریسکپذیری بیماران قلبی هستیم. این موضوع به وضوح در آمارهای ارتقاء یافته دانشگاه علوم پزشکی و جمعیت تحت پوشش آن مشهود است.
وی تأکید کرد: جامعه باید به سبک زندگی سالم اهمیت بیشتری بدهد و بحث پیشگیری باید به طور جدیتر از سوی سیستم دنبال شود.و این رویکرد میتواند از بروز بسیاری از عوارض جلوگیری کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ادامه داد: دکتر مسعود دیلمی، جراح قلب، به مدت چندین سال با صداقت و بدون دریافت هیچگونه زیرمیزی و خارج از تعرفه بیماران، در حال خدمترسانی است. با وجدان کاری و پشتوانهای که دارد، اتفاقات خوبی را برای دانشگاه رقم میزند هم چنین مردم نیز از کیفیت خدمات گروه قلب، به ویژه در زمینه آنژیوگرافی و جراحی قلب، بسیار راضی هستند.
وی افزود: هزینههای درمانی برای بیماران در بخش قلب با حداقل میزان ممکن تأمین میشود. این رویکرد نه تنها به کاهش هزینههای افراد کمک میکند، بلکه بار اقتصادی ناشی از درمان نیز به حداقل میرسد. بدین ترتیب، این اقدامات موجب کاهش عوارض فردی و مشکلات اقتصادی در سطح جامعه خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: از ابتدای سال شروع به کار واحد بیمارستان حدود 80 مورد جراحی قلب را سالانه انجام داده است و همچنین از سال 1402 موفق به انجام حدود 200 مورد پرایمری PCI شده است که افتخاری بزرگ برای دانشگاه به شمار میآید.
دکتر وحید محمدی شاهرخی در پایان از تمامی اعضای تیم درمان برای تلاش و پشتکارشان تقدیر و تشکر کرد و افزود: جز با تعهد و سختکوشی شما، این موفقیتها امکانپذیر نخواهد بود.
دکتر غلامرضا پور معاون درمان نیز در ادامه این مراسم به اهمیت همکاری و هماهنگی در تیم درمان اشاره کرد و گفت: اگر مجموعهای از هماهنگی برخوردار نباشد، اتفاقات لازم برای ارائه خدمات درمانی رقم نخواهد خورد.
وی افزود: طرح ملی "۲۴۷" برای درمان سکتههای قلبی رقم خورد که پزشکان و پرستاران این گروه نقش بسزایی در بهبود خدمات درمانی دارند و در حال رقم زدن اتفاقات مهمی هستند.
نظر دهید